Email:sales@jinbeiextruder.comQingdao Jeebo Machinery Co., Ltd.

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd.

Категорија производа
Контактирајте нас

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd.

Qo'shish: No.15, Guangdong Road, Beiguan Industrial Park, Jiaozhou Siti, Qingdao, Xitoy

Tel: + 86-532-82287388

Predstavitelstvo v RF: (423) 249-22-82

Mobil: + 86-13792822973 (mavjud wahtsapp)

Mobil: + 86-13793207543 (whatsapp mavjud)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

Линија за производњу лист за ПЕ Холлоw координатна мрежа

Линија за производњу лист за ПЕ Холлоw координатна мрежа

Увод : ПЦ празан лист профил испољава изузетно високе трансмиттанце светло. Овај производ је отпоран на времену "," ватра "," утицај, је лаган терет, изолује топлоте и је отпорна на УВ зрака.

Ћаскање сада
Product Details

Увод:

ПЕ празан лист профил испољава изузетно високе трансмиттанце светло. Овај производ је отпоран на времену "," ватра "," утицај, је лаган терет, изолује топлоте и је отпорна на УВ зрака. Многе апликације међу су светло омоте, Пластеници, унутрашњих послова декор, звук за проверу панеле и рекламне плакате.

ПЕ празан лист за профил је лака категорија, утицај и уље отпорна и водоотпорни. Апликације укључују контејнере амбалажу, приказују панели, свакодневно користите ставке, подлоге за писање и заштитне амбалаже за грађевинског материјала. ПП се може формирати у било који облик и врсту производа као што су поља за промет, компонента кутије и пластичне партиције. Ово је одличан материјал за заштиту електронских склопова у широкој употреби.

Спецификације:

Главна техничка Спецификација

Екструдер Спецификација

СЈ120

СЈ100

Ширина производа

висина је 2100мм

1220мм

Дебљина производи

2-8мм

2-8мм

Снага главног мотора

132кw

110кW

Капацитет (Маx).

350кг/х

200кг/х

Главна техничка Спецификација

Екструдер Спецификација

СЈ120 , СЈ45

СЈ100 , СЈ45

Ширина производа

висина је 2100мм

1300мм

Дебљина производи

4-40мм

4-40мм

Снага главног мотора

185кw/22кw

132кw/22кw

Капацитет (Маx).

450кг/х

300кг/х


Qингдао Јинбеи машине Цо., Лтд. је свеобухватан корпорација интегрисање научних истраживања и развоја, производње, технолошких иновација (консултације), производње и маркетинга. Смо поправити на развој андqуот; квалитет, припреми развије технологијом, царина, фирстандqуот; од оснивања компаније. Наша компанија проналази у предиван град Qингдао, згодно саобраћај и поглед нам је потребно да је предност развоја. Уз велику подршку многих купци и пријатељи, наша компанија развија брзо и основао групу компанија са научним истраживањима, производња, трговина и отклањање грешака. Поштују знања, апсорбују талената и стави их у важне позиције. Ми узимамо високе технологије; строга тестирања као смер развоја је развио много врста одПластични линија за производњу, као штоодбор најлон/машина, Пластичне цеви машина, Пластични профил машина, WПЦ машина, Пластични рециклирање машина, итд.
Са свим својим запосленима, генерални директор искрено поздравља све пријатеље у посету!Hot Tags: ПЕ Холлоw координатну мрежу лист производне линије, пластику укрцати линија за производњу
Сродни производи